info@infra-energy.com

010-884 49 64

Mån-Fre  |  09.00-18.00

Våra produkter

longi solpaneler

Paneler från LONGi

LONGis panel i Hi-MO 6-serien ger en imponerande 435 Wp med en effektivitet på 22%. Modulerna i LONGi Hi-MO 6 430-serien levereras med en solid 15-årig fabriksgaranti samt en imponerande 25-årig effektgaranti.

Som en Tier 1-leverantör sedan 2000 har LONGi varit ledande inom cellteknologi med en stark inriktning på kvalitet och effektivitet.

Produktionen är PFAS-fri, vilket innebär att solmodulerna är miljövänliga och fria från skadliga kemikalier.

Modulens dimensioner är 1722 x 1134 x 30 mm och dess vikt uppgår till 20,8 kg.

Paneler från Leapton

Med dessa glas-till-glaspaneler tar du till vara på all sol som landar på panelen. Varje panel har 440 W och kommer med en produktgaranti på 25 år och prestandagaranti på 30 år. Panelerna använder även cellteknologi vilket garanterar högsta effektivitet.

Modulens dimensioner är 1762 x 1134 x 30 mm och dess vikt uppgår till 25 kg.

longi solpaneler
sungrow batteri

Sungrow batteri

Detta batteri har en kapacitet på 9,6 kWh och en betygsatt DC-effekt på 5,76 kW. Sungrow står för enkelhet och kvalitet. Under 25 år har detta innovativa företag erbjudit högkvalitativa produkter. Företaget producerar hållbart och har verksamhet i över 150 länder.

Huawei LUNA batteri

Huaweis batteri representerar en helhetslösning för energilagring med en imponerande kapacitet på 10 kWh. 

Fördelarna med batterilagring omfattar ett 100% urladdningsdjup (DoD), integrerad energioptimerare, enkel installation, modulär design och säkra litiumjärnfosfatceller (LFP). Dessutom möjliggör snabb driftsättning genom appens autodetekteringsfunktion.

Batteriet utgör därmed en pålitlig och användarvänlig lösning för energilagring, med avancerade funktioner och hög kapacitet.

Huawei luna batteri

Solplanet batteri

Batteriet säkerställer trygghet med tekniska säkerhetsåtgärder som BMS och en användarvänlig modulär design med enkel anslutning.

Pålitligheten förstärks genom dess robusta konstruktion och högkvalitativa celler.

Användarvänligheten framhävs genom möjligheten att enkelt öka kapaciteten och använda den för olika ändamål, inklusive egen energianvändning, effektstyrning och bekväm övervakning via en dedikerad app.

Växelriktare Huawei

Huawei är känt för sina framstående prestationer inom mobiltelefoni, men företaget är också en pionjär inom solcellsteknik. Deras växelriktare utmärker sig med intelligenta funktioner, inklusive ljusbågsdetektering, kompatibilitet med batterier och strängdiagnostik.

Växelriktare Sungrow

I ett solcellssystem spelar växelriktaren en central roll genom att omvandla den likström som genereras av solcellsmodulerna till användbar växelström. Den här strömmen kan antingen användas direkt i hushållet eller matas tillbaka in i elnätet för att säljas. Sungrow är en framstående aktör inom området, särskilt inom sträng- och hybridväxelriktare. Sungrows växelriktare är konstruerade för att säkerställa pålitlig prestanda över lång tid och är utvecklade med en livslängd på över 25 år.

Växelriktare Solplanet

Snabb setup och driftsättning genom Solplanet-apparna samt en kompakt design för väggmontering. En pålitlig och användarvänlig lösning som erbjuder smart energihantering och UPS-funktion för strömförsörjning under strömavbrott. Designen är IP65-klassificerad för utomhusbruk, och användarvänligt appgränssnitt möjliggör enkel övervakning online via Wi-Fi och Solplanet-apparna. Dessutom stödjer den obalanserad effektproduktion.

Montagesystem Weland

3-fas smartmätare

 

Snabb och enkel installation med grundläggande verktyg, en kompakt design för väggmontering samt enkel batteri- och smart mätargränssnitt för snabbare installation.

Pålitlig och användarvänlig med upp till 150 % översizing av solcellsanläggningen för högre avkastning, 100% obalanserad trefas AC-utgång, UPS-nivåbyte under 10 ms, design med IP66-klassificering för utomhusbruk. Inställning, driftsättning och övervakning görs smidigt via Solplanet-appen. Intelligenta arbetslägen och anpassningsbar batterihantering för DOD/Tidsanvändning/ Effektinställning. Maximalt 20 A ingångsström, perfekt för bifaciala och stora solcellmoduler.