info@infra-energy.com

010-884 49 64

Mån-Fre  |  09.00-18.00

Hur går det till?

Hem > Hur går det till?

Hur går det till?

Så får du solceller från 820 kr/månad

ett första möte
Steg 1

Ett första möte

Steg 1

Ett första möte

Vi kontaktar er snarast för att boka in ett första möte när det passar er. Vi berättar hur det går till vid en installation av solceller utifrån ditt hus och dess förutsättningar. Vad har du för tak idag? Hur stort bidrag har du rätt till? Vad är en växelriktare? Vilket batteri är bäst? Kan jag få betalt för att sälja elen jag inte använder? Vi besvarar alla dina frågor och anpassar erbjudandet efter dina behov.

Steg 2

Installation

Montörer och elektriker kommer ut och gör en okulär besiktning för att se att ditt tak är kompatibelt med solceller, samt bestämmer bästa plats för batteriet att sitta säkert. Föranmälan görs i god tid så att du kan komma igång och producera el så fort panelerna är på plats. I samband med detta bokas tid för att installera. 

När panelerna har levererats tar det ca 2-3 dagar för hela installationen beroende på hur många paneler som ska installeras. När anläggningen är på plats görs en till slutbesiktning för att kontrollera alla delar, och för alla garantier ska gälla. Det görs också en snö- och vindlastberäkning för din säkerhet och för att hemförsäkringen ska täcka eventuella ärenden.

Steg 2

Installation

Steg 3
Steg 3

Drift

Steg 3

Drift

Först när panelerna är på plats och i drift startar tjänsten och den första fakturan skickas ut. Under hela avtalsperioden har man tillgång till vår support och kundtjänst. Allt för en enkel, trygg och problemfri elproduktion och användning. Ett litet tips från oss är att värdera om huset när panelerna är på plats, samt att se över ditt elavtal för att kunna sälja elen så dyrt som möjligt.