info@infra-energy.com

010-884 49 64

Mån-Fre  |  09.00-18.00

Om oss

infra energy
0 +
Years of experiance
0 +
Charging Station
Vilka vi är

En ledande aktör inom solenergi

Hos oss får ni inte bara högkvalitativa solpaneler och solceller, utan en helhetslösning med konsultation, skräddarsydd solcellsanläggning, installation och efterföljande support. Vi har också betalningslösningar som gör att du kan delbetala varje månad. Med oss som partner kan du lita på professionalism och engagemang genom hela processen.

Service och support - från första mötet

Nöjda kunder är grunden för oss, och vårt mål är att överträffa dina förväntningar när det kommer till support och service. Oss kan du nå online eller via telefon där vi finns tillgängliga för att svara på frågor och ge dig den hjälp du behöver. 

Vi har underhåll, support och felavhjälpning helgfria vardagar året runt. Vårt engagemang för service och support tar inte slut när solcellerna är på plats utan vi fortsätter att finnas tillgängliga för dig även efter att solenergisystemet är i drift. Vi är med dig hela vägen.

Installera solpaneler och bli en del av lösningen

Solpaneler är en investering som snabbt ger avkastning och som skyddar din ekonomi från en nyckfull energimarknad. Med solceller investerar du dock inte bara i ditt hus, utan också i en bättre framtid. Vi behöver alla ta ansvar för vår miljö, att installera solpaneler är ett sätt att hjälpa till med den gröna omställningen och bidra till en mer hållbar värld.

På Infra Energy vill vi hedra ditt klimatsmarta beslut. Hos oss får du alltid skräddarsydda lösningar med effektiva och högkvalitativa solpaneler som håller länge och som genererar maximalt med ström.